ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝEίμαστε στη διάθεσή σας για να επιλέξουμε μαζί το πακέτο σύνδεσης που καλύπτει τις ανάγκες σας και αναλαμβάνουμε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες από την επιλογή του κατάλληλου πακέτου μέχρι και την εγκατάσταση του εξοπλισμού.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Εγκατάσταση & έλεγχος σύνδεσης ADSL

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και τη ρύθμιση του ADSL router και τη σύνδεση του με τον υπολογιστή ώστε να "σερφάρετε" με ευκολία και ασφάλεια στο διαδίκτυο. Παραμετροποιούμε το router σας, ώστε να βελτιστοποιηθεί η ταχύτητα της σύνδεσής σας και να προστατευτεί ο υπολογιστής σας από επιθέσεις τρίτων και επίσης εντοπίζουμε και επιδιορθώνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει ο υπολογιστής σας και αδυνατεί να συνδεθεί στο internet

  • Εγκατάσταση τοπικού δικτύου

Δημιουργούμε ο δικό σας προσωπικό τοπικό δίκτυο αναλαμβάνοντας την σύνδεση και την παραμετροποίηση των απαραίτητων συσκευών, ώστε να έχουν σύνδεση με το internet αλλά και μεταξύ τους.

  • Μελέτη και εγκατάσταση ασύρματου δικτύου

Αναλαμβάνουμε την μελέτη του χώρου σας και τις απαιτήσεις εμβέλειας των ασύρματων συνδέσεων, ενημερώνοντας σας για το εκτιμώμενο κόστος προμήθειας των υλικώνκαι συσκευών και στην συνέχεια προχωράμε στην υλοποίηση του δικτύου. Σε περίπτωση που έχετε ήδη ασύρματο δίκτυο, αλλά αντιμετωπίζετε προσβλήματα αναλαμβάνουμε να προβούμε σε επίλυσή τους και αναβάθμιση του της ασφάλειας του δικτύου σας.