Loading color scheme

Όταν ένας κατασκευαστής υλικού σταματά να υποστηρίζει το υλικό σας…

Όλοι είχαμε μια αγαπημένη συσκευή αν και γίνεται ολοένα πιο αργή με νέες ενημερώσεις, παρολαυτά εξακολουθεί να είναι  αξιόπιστη και οικεία. Ξαφνικά  ομως ο κατασκευαστής της συσκευής αποφασίζει να μην υποστηρίζει πλέον τη συντήρηση. Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι έχει φτάσει στο τέλος της ζωής.

 

Προσφορά
Ακόμα κι αν η συσκευή σας είναι νεκρή, θα μπορούσε να να δοθεί σε κάποιον χρηστη παλαιότερης ακόμα τεχνολογίας από αυτήν που έχουμε.

 

Μεταπώληση
Οι εταιρείες που ασχολούνται με ηλεκτρονικά (ειδικά παλαιότερα μηχανήματα) χρειάζονται πάντα ανταλλακτικά. Ακόμα και αν τα κύρια στοιχεία της συσκευής σας δεν είναι πλέον βιώσιμα, τα καταστήματα επισκευής υπολογιστών ενδέχεται να χρειάζονται άλλα πράγματα όπως ανεμιστήρες, κάρτες γραφικών, οθόνες, καλώδια κ.λπ., για να βοηθήσουν άλλους πελάτες να διατηρήσουν τις συσκευές τους σε λειτουργία. Πιθανότατα δεν θα λαβεται μεγαλο αντίτιμο, αλλά ίσως μπορείτε να μεταπωλήσετε το παλιό σας υλικό για τουλάχιστον μια μικρή απόδοση της αρχικής σας επένδυσης στη συσκευή.


Ανακύκλωση
Εάν κάνετε λίγη έρευνα, μπορείτε να βρείτε πιστοποιημένους ηλεκτρονικούς διαχειριστές που θα δέχονται τις συσκευές σας και θα τις απορρίπτουν σύμφωνα με τις οδηγίες της BAN (η BAN είναι διεθνής οργάνωση παρακολούθησης ανακύκλωσης ηλεκτρονικών).