Loading color scheme

Οι συσκευές σας είναι πιθανώς βρώμικες. Δείτε πώς μπορείτε να τις καθαρίσετε.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε πάντα κατά τον καθαρισμό της συσκευής σας: Ποτέ, ποτέ, μην τοποθετείτε υγρό απευθείας στη συσκευή. 


Φορητοί υπολογιστές


Πριν ξεκινήσετε, ελέγξτε τις συμβουλές του κατασκευαστή για τον καθαρισμό της συσκευής σας. Ορισμένοι κατασκευαστές έχουν διαφορετικές προτάσεις για διαφορετικές επιφάνειες και υλικά.
Χρησιμοποιήστε πεπιεσμένο αέρα για να φυσήξετε τη σκόνη, τα ψίχουλα και τις τρίχες κατοικίδιων ζώων από το πληκτρολόγιό σας. Πριν ξεκινήσετε, απενεργοποιήστε τον φορητό υπολογιστή σας και αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας. Χρησιμοποιώντας ένα φυσητήρα αέρα (βεβαιωθείτε ότι έχετε ακολουθήσει τις οδηγίες ). Χρησιμοποιήστε μικρές εκρήξεις αέρα για να αποφύγετε τη δημιουργία συμπύκνωσης. Επίσης, θυμηθείτε να αναστρέψετε και να γυρίσετε τον ίδιο τον φορητό υπολογιστή, όχι το δοχείο αέρα. Η διατήρηση του δοχείου του αέρα σε όρθια θέση θα αποτρέψει επίσης τη δημιουργία συμπύκνωσης.


Καθαρίστε την εξωτερική και την εσωτερική θήκη. Χρησιμοποιήστε ένα πανί μικροϊνών ή βαμβάκι ή μπατονέτα και βυθίστε το σε νερό ή ισοπροπυλική αλκοόλη (το 90% είναι καλύτερο), αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα προτεινόμενα υλικά καθαρισμού της μάρκας και του μοντέλου σας (η Apple συνιστά να μην χρησιμοποιείτε τίποτα εκτός από νερό). Ξεπλύνετε την περίσσεια υγρού (και πάλι, μην τοποθετείτε ποτέ καθαρό υγρό απευθείας στη συσκευή!) Και χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε τις σκληρές επιφάνειες του φορητού σας υπολογιστή. Μπορεί να χρειαστεί επιπλέον δουλειά , ανάλογα με την κατάσταση.
Καθαρίστε την οθόνη και τη στεφάνη με ένα στεγνό πανί μικροϊνών. Μην μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε ένα σκληρό καθαριστικό όπως καθαριστικό παραθύρων ή επιφανειών. Δεν είναι καλό για την οθόνη σας! Θα πρέπει να μπορείτε να καθαρίσετε την οθόνη με ένα στεγνό πανί μικροϊνών. Εάν χρειάζεστε λίγο περισσότερη καθαριστική ισχύ, χρησιμοποιήστε ένα ελαφρώς υγρό πανί μικροϊνών (αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τη μάρκα και το μοντέλο σας για τα συνιστώμενα υλικά καθαρισμού. Ακολουθούν οι συστάσεις της Apple.).

 

Κινητά τηλέφωνα και tablet


Εάν χρησιμοποιείτε μια θήκη, αφαιρέστε την πρώτα και καθαρίστε την. Δεν υπάρχει λόγος να καθαρίζετε τη συσκευή σας μόνο για να την επαναφέρετε σε μια βρώμικη θήκη. Μην χρησιμοποιείτε τίποτα για να καθαρίσετε τη θήκη σας που δεν θα χρησιμοποιούσατε για να καθαρίσετε το τηλέφωνό σας. Το υπόλοιπο υπόλειμμα μπορεί να εισέλθει στη συσκευή σας και να καταστρέψει την οθόνη ή άλλες επιφάνειες.
Χρησιμοποιώντας ένα μαλακό, ελαφρώς υγρό πανί χωρίς χνούδι, καθαρίστε τις επιφάνειες της συσκευής σας με νερό.
Μην χρησιμοποιείτε πεπιεσμενο αέρα στο τηλέφωνό σας. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε ένα στεγνό βαμβάκι για να καθαρίσετε εκείνα τα μικρότερα ανοίγματα που είναι πιο δύσκολο να φτάσετε.